Zimska malonogometna liga – prijave

Nogomet balon zima

Gibišport športni center v Ljubljani razpisuje ZIMSKO ligo v malem nogometu na igriščih z umetno travo za selekcije U8 do U11 in selekcije starejših nad 20. Liga se prične v sredo 15.novembra 2014 in bo trajala do 1. Aprila 2015 z izključitvijo sobot, ki se pokrivajo s pazniki in šolskimi počitnicami: 27. dec, 30. dec, 14. feb in 4. april. Igralo se po bo sistemu 4 +1 z nogometno žogo velikosti 4 odbojno z igralnim časom 2 x 10 min.

Igralo se bo na igriščih velikosti 36×18 m na teniški umetni travi višine 20mm. Umetna trava te višine ne dovoljuje igranje s “kopačkami” ampak se lahko igra s športnimi copati s majhnimi čepki za umetno travo ali običajno športno obutvijo za mali nogomet. Priporočamo copate s majhnimi čepki.

Igralni dan je sobota. Igralo se bo vsakih 14 dni na dve igriščih vzporedno, sredinsko igrišče bo namenjeno gledalcem. Tekme si bodo sledile zaporedoma. Prva tekma ob 9.00h in zadnja ob 13.30h. Vsaka ekipa bo na dan odigrala 2 tekmi. Poskušali bomo organizirati tako, da bodo imele ekipe md obema tekmama le eno tekmo odmora.

Liga bo v celoti potekala ob sobotah, na notranjih igriščih gibišport centra v klečah, na Avšičevi cesti 70, v Ljubljani (Savlje).Prijavnina na posamezno ekipo znaša 239 eurov.  Maksimalno število ekip je 12. Vsaka ekipa bo igrala med 16 in 22 tekem. Razpored in rezultati tekem bosta objavljena na spletnem portalu Kapodol.COM.

V ceno je vključeno:

  • najemnina igrišča z rasveljavo
  • sojenje
  • organizacija lige
  • igralne žoge
  • pokali za prve tri ekipe, igralca, strelca in vratarja lige
  • garderoba s tuši
  • ZAKLJUČNI PIKNIK

Organizator tekmovanja je gibišport center. Zainteresirane ekipe se za sodelovanje v ligi lahko obrnejo na organizatorja na gsm: 041 733 573 (urban) ali 031 805 068 (gibišport recepcija). Prijavnico in spisek igralcev pošljite na info@gibisport.com.