RAZPIS ZIMSKA LIGA E.LECLERC U9, U10, U11, U12

eleclerc liga

Gibišport center v Ljubljani razpisuje ZIMSKO  ligo v malem nogometu na igriščih z umetno travo za selekcije od U9, U10,U11.  Liga se prične v soboto 10.novembra 2018 in bo trajala do 25. marca z izključitvijo sobot, ki se pokrivajo s prazniki in šolskimi počitnicami.

Tekme se bodo igrale v balonu Gibišport  centra v  Klečah, na Avšičevi cesti 70 v Ljubljani (Savlje).

Igralo se bo na igriščih velikosti 48x28m, na  NOVI teniški umetni travi višine 25mm. Umetna trava te višine ne dovoljuje igranja s »kopačkami« vendar se lahko igra s  športnimi copati z  majhnimi čepki za umetno travo ali običajno športno obutvijo za mali nogomet ali futsal. Priporočamo copate s  majhnimi čepki.

SISTEM LIGE:

U9 IN U11

Igralni dan je sobota. Igralo se bo vsakih 14 dni. Igralo se bo po sistemu 6+ 1  z nogometno žogo velikosti 4 odbojna z igralnim časom 2 x 20 min. Igrišče velikosti 48x28m. Tekme se igrajo v soboto ali nedeljo načeloma vsakih 14 dni od 9.00h-17.00h. Vsaka ekipa bo na dan odigrala 1 tekmo, torej se bo igral enokrožni sistem.  Razpored in rezultati tekem bodo objavljeni na portalu www.kapodol.com.com.  Pričetek 10.november.

 

U10 in U12

Igralni dan je sobota in 5x nedelja. Igralo se bo vsakih 14 dni čez vsa tri igrišča v balonu, saj bo na ta način kvaliteta nogometa boljša.

Igralo se bo po sistemu 6+1 in igralnim časom 2 x 18 min. Igrišče velikosti  48x 28m. Vsaka ekipa bo na dan odigrala 1 tekmo. Razpored in rezultati tekem bodo objavljeni na portalu www.sloliga.com

Maksimalno število ekip je 12.

Prijavnina:

-U9, U10, U11      = 220 eur

ob prijavi dveh ekip 176 eur/ekipo

-ob prijavi treh in več ekip 154 eur/ekipo

 

V ceno je vključeno:

–        najemnina ogrevanega igrišča z razsvetljavo

–          Sojenje

–          Organizacija lige

–          Igralne žoge

–          Pokali za prve tri ekipe, igralca, strelca in vratarja lige

–          Garderoba s tuši

Namen lige, prijavnica, sodniki

 

Cilj Gibišport lige je rekreacija, druženje in zabava. Temu primerno se pričakuje tudi karakter in obnašanje prijavljenih ekip.

Od ekip se pričakuje nastop v enotnih dresih oz. majicah. V prijavnici prosim navedite barvo dresov v kateri bo vaša ekipa nastopala. Organizator bo zagotovil tudi zadostno število markirk, v primeru identičnih barv obeh ekip. Pred tekmo se bo preverjalo izkaznice igralcev.

 

 

eleclerc liga

DOVOLJEN JE EN NEPRIHOD, PRI DRUGEM NEPRIHODU SE EKIPO IZLOČI IZ LIGE IN PRIJAVNINE SE NE VRAČA

Slačilnice, okrepčevalnica, mediji

 

Slačilnice za preoblačenje in tuširanje so znotraj objekta Gibišport športnega centra Kleče. Za osvežilne pijače ob prijetnem druženju po tekmah na vrtu ali znotraj je poskrbljeno. Gostinski prostor je primerno urejen za druženje večjega števila igralcev ter z velikim vrtom, teraso in pizzerijo.

 

V zimskem in jesenskem času je v pokritem balonu Gibišport centra mogoče najeti igrišče za mali nogomet na treh igriščih z umetno travo in tenis.  Razporedi, rezultati, strelci in novice iz lige bodo objavljeni na www.kapodol.com.  Ob zadnjem kolu bo organiziran piknik za vse ekipe.

Pokrovitelj lige Eleclerc bo poskrbel, da bo vsak od otrok prejel simbolično nagrado za nastop na turnirju in da bo zaključni piknik poln dobrot trgovine Eleclerc.

 

Več informacij o ligi dobite pri organizatorju Gibišport športni center  na gsm 041 733 573 (Urban) in 031 805 068 (Gibišport recepcija.  Prijavnico in spisek igralcev pošljite na info@gibisport.com , najkasneje do 20.oktobra.

Urban Trunk

Leave a Reply