RAZPIS ZIMSKA LIGA E.LECLERC U10, U11, U12

eleclerc liga

Pozdravljeni,

Gibišport center v Ljubljani razpisuje ZIMSKO  ligo v malem nogometu na igriščih z umetno travo za selekcije od U10,U11, U12.  Liga se prične v .novembra 2019 in bo trajala do 25. marca z izključitvijo sobot in nedelj, ki se pokrivajo s prazniki in šolskimi počitnicami. Tekme se bodo igrale v balonu Gibišport  centra v  Klečah, na Avšičevi cesti 70 v Ljubljani (Savlje).

Igralo se bo na igriščih velikosti 48x28m, na  NOVI teniški umetni travi višine 25mm. Umetna trava te višine ne dovoljuje igranja s »kopačkami« vendar se lahko igra s  športnimi copati z  majhnimi čepki za umetno travo ali običajno športno obutvijo za mali nogomet ali futsal. Priporočamo copate s  majhnimi čepki.

SISTEM LIGE:

U11

Igralni dan je nedelja in nekaj sobot. Igralo se bo po sistemu 6+ 1  z nogometno žogo velikosti 4 odbojna z igralnim časom 2 x 18 min. Igrišče velikosti 48x28m. Tekme se igrajo v soboto vsakih 14 dni od 9.00h-17.00h.  Razpored in rezultati tekem bodo objavljeni na portalu kapodol.com.  Pričetek 9. in 10.november.

U10 U12

Igralni dan je sobota in nekaj nedelj. Igralo se bo po sistemu 6+ 1  z nogometno žogo velikosti 4 odbojna z igralnim časom 2 x 18 min. Igrišče velikosti 48x28m. Tekme se igrajo v soboto vsakih 14 dni od 9.00h-17.00h.  Razpored in rezultati tekem bodo objavljeni na portalu kapodol.com.  Pričetek 9. in 10.november.

.

Prijavnina:

ob prijavi ene ekipe  =183 eur/ekipo

-ob prijavi dveh in več ekip =159 eur/ekipo

 

V ceno je vključeno:

 

–          Najemnina ogrevanega igrišča z razsvetljavo

–          Sojenje

–          Organizacija lige

–          Igralne žoge

–          Pokali za prve tri ekipe, igralca, strelca in vratarja lige

–          Garderoba s tuši

 

Namen lige, prijavnica, sodniki

 

Cilj Gibišport lige je rekreacija, druženje in zabava. Temu primerno se pričakuje tudi karakter in obnašanje prijavljenih ekip.

Od ekip se pričakuje nastop v enotnih dresih oz. majicah. V prijavnici prosim navedite barvo dresov v kateri bo vaša ekipa nastopala. Organizator bo zagotovil tudi zadostno število markirk, v primeru identičnih barv obeh ekip. Pred tekmo se bo preverjalo izkaznice igralcev.

 

Igralo se bo po standardnih pravilih.

 

DOVOLJEN JE EN NEPRIHOD, PRI DRUGEM NEPRIHODU BREZ RAZLOGA SE EKIPO IZLOČI IZ LIGE IN PRIJAVNINE SE NE VRAČA

Slačilnice, okrepčevalnica, mediji

 

Slačilnice za preoblačenje in tuširanje so znotraj objekta Gibišport športnega centra Kleče. Za osvežilne pijače ob prijetnem druženju po tekmah na vrtu ali znotraj je poskrbljeno. Gostinski prostor je primerno urejen za druženje večjega števila igralcev ter z velikim vrtom, teraso in pizzerijo.

 

V zimskem in jesenskem času je v pokritem balonu Gibišport centra mogoče najeti igrišče za mali nogomet na treh igriščih z umetno travo in tenis.  Razporedi, rezultati, strelci in novice iz lige bodo objavljeni na www.kapodol.com  Ob zadnjem kolu bo organiziran piknik za vse ekipe.

Pokrovitelj lige Eleclerc bo poskrbel, da bo vsak od otrok prejel simbolično nagrado za nastop na turnirju in da bo zaključni piknik poln dobrot trgovine Eleclerc.

 

Več informacij o ligi dobite pri organizatorju Gibišport športni center  na gsm 041 733 573 (Urban).  Prijavnico in spisek igralcev pošljite na info@gibisport.com , najkasneje do 22. oktobra.

 

 

eleclerc liga