Liga

ENERGOPANEL ZIMSKA LIGA ČLANI

Aktualni razpored in lestvica na povezavi: http://sloliga.com/index.php?stran=liga&idLiga=66

ORGANIZIRAMO ZIMSKO  LIGO V MALEM NOGOMETU na igriščih z umetno travo za člane z možnostjo nastopanja tudi veteranov. Liga se prične v začetku novembra in traja do sredine aprila z izključitvijo petkov ki se pokrivajo z prazniki in šolskimi počitnicami. Nagradni sklad v protivrednosti 400 €. Igra se na igriščih velikosti 36x18m, na teniški umetni travi višine 20mm. Umetna trava te višine ne dovoljuje igranja s »kopačkami« vendar se lahko igra s  športnimi copati s  majhnimi čepki za umetno travo ali običajno športno obutvijo za mali nogomet ali futsal. Priporočamo copate s  majhnimi čepki. Igralni dan je petek. Tekme si sledijo zaporedoma. Prva tekma ob 18.00 h in zadnja ob 20.15h. Seznam tekem je objavljen na portalu www.sloliga.com. Upoštevali bomo tudi posebne želje po igralnih terminih. Igra s po sistemu 4 + 1 z nogometno žogo velikosti 4, z igralnim časom 2 x 20 min.

 Maksimalno število ekip je 12. Vsaka ekipa bo igrala med 18 in 22 tekem.

 Prijavnina na posamezno ekipo znaša 395 € in zagotovljenih 18 tekem, kar pomeni približno strošek 22 € na posamezno tekmo kar vključuje:

 –        Najemnina igrišča z razsvetljavo

          Sojenje

          Organizacija lige

          Bokal piva ALI  1,5l brezalkoholne pijače

          Igralne žoge

          Pokali za prve tri ekipe, igralca, strelca in vratarja lige

          Zaključni piknik

          Garderoba s tuši

 

ENERGOPANEL LETNA LIGA ČLANI

Gibišport center v Ljubljani razpisuje letno ligo v malem nogometu na igriščih z umetno travo, z možnostjo nastopanja tudi veteranov. Liga se prične v sredo 10.maja. 2016,  in bo trajala do 27. septembra. Igralo se bo po sistemu 4 + 1, z neodbojno žogo velikosti št. 4 in igralnim časom 2 x 20 minut.

Liga bo v celoti potekala ob sredah, na zunanjih igriščih Gibišport centra v Klečah, na Avšičevi cesti 70, v Ljubljani (Savlje). Prijavnina na posamezno ekipo znaša 270 evrov. Organizator bo v ligo sprejel največ 17 ekip, vsaka izmed ekip pa bo odigrala cca. 16 tekem. Igralnih tednov je 16, kar pomeni da se bo igralo po enokrožnem sistemu. V primeru manjšega števila prijavljenih ekip, se bo igrala še končnica ter tolažilna skupina. Razpored in vsa statistika tekem bosta objavljena na spletnem portalu SLOLIGA.SI

ELECLERC ZIMSKA LIGA U9-U12 OTROCI

Aktualni razpored in lestvica na povezavi: U9 http://sloliga.com/index.php?stran=liga&idLiga=63

                                                                        U11 http://sloliga.com/index.php?stran=liga&idLiga=64

Gibišport center v Ljubljani razpisuje ZIMSKO  ligo v malem nogometu na igriščih z umetno travo za selekcije od U8 do U 12. Liga se prične v soboto 11.novembra 2017 in bo trajala do 24. marca z izključitvijo sobot, ki se pokrivajo s prazniki in šolskimi počitnicami.Tekme se bodo igrale v balonu Gibišport  centra v  Klečah, na Avšičevi cesti 70 v Ljubljani (Savlje). Igralo se bo na igriščih velikosti 50x24m, na teniški umetni travi višine 20mm. Umetna trava te višine ne dovoljuje igranja s »kopačkami« vendar se lahko igra s  športnimi copati z  majhnimi čepki za umetno travo ali običajno športno obutvijo za mali nogomet ali futsal. Priporočamo copate s  majhnimi čepki. 

​Igralni dan je sobota. Igralo se bo vsakih 14 dni. Igralo se bo po sistemu 6+ 1  z nogometno žogo velikosti 4 odbojna z igralnim časom 2 x 20 min. Igrišče velikosti 50x24m. Tekme se igrajo v soboto vsakih 14 dni od 9.00h-14.30h. Vsaka ekipa bo na dan odigrala 1 tekmo, torej se bo igral enokrožni sistem.  Razpored in rezultati tekem bodo objavljeni na portalu www.sloliga.com. Upoštevali bomo tudi posebne želje po igralnih terminih. Pričetek 11.november.

Prijavnina:

-17EUR x št. igralnih dni= cca 150 eur

-ob prijavi dveh ekip 10 % popusta

-ob prijavi treh in več ekip 20 % popusta

V ceno je vključeno:

–          Najemnina ogrevanega igrišča z razsvetljavo

–          Sojenje

–          Organizacija lige

–          Igralne žoge

–          Pokali za prve tri ekipe, igralca, strelca in vratarja lige

–          Garderoba s tuši

 

 

Že vrsto let sodelujemo s podjetjem Energopanel, ki nam s svojim prispevkom omogoča realizacijo zimske in poletne lige. Podjetje se ukvarja z ogrevanjem, hlajenjem, prezračevanjem in led svetili. V njihovi trgovini na Dunajski cesti 229 v Ljubljani si lahko ogledate izdelke kot so: toplotna črpalka, plinske peči, led svetila, kamini, kaminska peč na pelete, klime, ir paneli in drugo. Za vas uredijo subvencijo, kredit, dobavo in montažo opreme. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami vam lahko svetujejo na domu ali v svoijih poslovnih prostorih. Več si oglejte na njihovi spletni strani www.energopanel.com.