Gibišport športni center v ljubljani razpisuje Energopanel letno ligo v malem nogometu na igriščih z umetno travo, z možnostjo nastopanja tudi veteranov. Liga se prične v sredo 9.maja. in bo trajala do 26. Septembra. Igralo se bo po sistemu 4 + 1, z neodbojno žogo velikosti št. 4 in igralnim časom 2 x 20 minut.

Liga bo v celoti potekala ob sredah, na zunanjih igriščih gibišport centra v klečah, na avšičevi cesti 70, v Ljubljani (Savlje).Prijavnina na posamezno ekipo znaša 270 eurov. Organizator bo v ligo sprejel največ 17 ekip , vsaka izmed ekip pa bo odigrala cca. 16 tekem. Igralnih tednov je 16, kar pomeni da se bo igralo po enokrožnem sistemu. V primeru manjšega števila prijavljenih ekip, se bo igrala še končnica ter tolažilna skupina. Razpored in vsa statistika tekem bosta objavljena na spletnem portalu www.sloliga.com.

Nagradni sklad v protivrednosti 400 €!!

Organizator tekmovanja je gibišport center. Zainteresirane ekipe se za sodelovanje v ligi lahko obrnejo na organizatorja na gsm: 041 733 573 (urban) ali 031 805 068 (gibišport recepcija). Prijavnico in spisek igralcev pošljite na info@gibisport.com.

www.energopanel.com